Tanfolyamok, műhelyek

$0

Campaign Target

1

Donation

$0 to go
Donated0%

Tanfolyamok, műhelyek

A kert tanfolyamok, műhelyfoglalkozások élő helyszíne. A foglalkozások témái bár sokfélék, valamilyen módon kapcsolódnak ahhoz az életformához és gondolkodáshoz ami létrehozta és élteti a gazdaságot: a természet és élőlényeinek tisztelete, a sokszínűség élménye, a megfigyelés, a gondoskodás, kézműves hagyományok felelevenítése.

A foglakozásokat az Sokszín Kertműhely Egyesület tagjai vagy az általunk nagyra becsült, hiteles előadók vezetik.

Gyakorlati biokertész tanfolyamunkon a résztvevők a gazdaság egész évét követhetik végig, hónapról hónapra ismerkedve az aktuális teendőkkel, hogy a tanultakat saját kis vagy nagyobb kertjükben alkalmazhassák.

Ételkészítős műhelyeinken tiszta, friss helyi alapanyagokból készülnek a hagyományos és izgalmasan új ételek – a nyerskonyha, gabonakonyha, fermentálás, befőzés praktikái színesítik étlapunkat.

Kézműves natúrkozmetikumok elkészítését tanulhatjuk meg, hogy az egész családot elláthassuk a magunk készítette jó hatású krémekkel, tisztálkodószerekkel és bolti takarítószerekre sem lesz már szükség, ha megtanuljuk azokat magunk elkészíteni biztonságos és környezetbarát alapanyagokból.

A közeljövőben szeretnénk még bepillantást nyújtani a gyógynövények csodálatos világába, felhasználásuk és kerti nevelésük tudományába és tervezünk kézműves műhelyeket: a kosárfonás, agyagozás, nemezelés mesterségeit mutatjuk majd be.

Szívesen biztosítunk helyszínt a kert szellemiségéhez illő képzések, előadások számára – várjuk szervezők jelentkezését is.

hello@sokszinkertmuhely.hu

0620 370 40 66