Táborok

Táborok

$45000

Campaign Target

1

Donation

$40000 to go
Donated11%

Táborok

A Kertműhely nyári tábor egyhetes napközis tábor, amely az Egyesület szakköreihez hasonlóan épül fel. 

A gyerekek tele vannak életerővel, növekedni és fejlődni vágynak. A foglalkozásokon azt szeretnénk megadni nekik, ami a palántáknak a jó talajt, az elegendő vizet és a jó kertész odaadó figyelmét jelenti, hogy nagyra és egészségesre nőjjenek.

A tábor célja, hogy erősítsük a gyerekek varázslatos kapcsolatát a természettel és annak ritmusával. A gazdaság egy élő, működő organizmus, amely ki- és belélegzik, amelybe könnyű bekapcsolódni. Itt lehetőségük nyílik a gyerekeknek arra, hogy felismerhessék felelős kapcsolatukat az állatokkal és a növényekkel, hogy megérezhessék az év körforgását, az idény és helyben termelt zöldségek sokszínűségét és jól érezzék magukat testükben és környezetükben.

A tábor során a gyerekek megismerkednek a gazdaság napi ritmusával. A természetben, a természettel dolgozunk. Együtt készítjük az ételeket és a játékokat, szüretelük és gondoskodunk az állatokról. 

A hét során a Dunakanyar hegyeit is megismerjük túrázás alkalmával. Vízre szállunk és stabil kenuk segítségével evezünk a csodálatos Dunánkon. 

A tábor telefonmentes, ez is erősíti a jelenlétet.

Szeretettel várjuk kortól függetlenül a tanulni és játszani vágyó gyerekeket!

Érdeklődni és jelentkezni a hello@sokszinkertmuhely.hu email címen, a 0620 370 40 66-os telefonszámon vagy a Kapcsolat menüpont alatt tudtok. Keressetek bizalommal minket.