Táborok

$45000

Campaign Target

1

Donation

$40000 to go
Donated11%

Táborok

A Sokszín Kertműhely Egyesület nyári táborai egyhetes napközis táborok, amely az Egyesület szakköreihez hasonlóan épülnek fel.

A tábor célja, hogy erősítsük a gyerekek varázslatos kapcsolatát a természettel és annak ritmusával. A gazdaság egy élő, működő organizmus, amely ki- és belélegzik, amelybe könnyű bekapcsolódni. Itt lehetőségük nyílik a gyerekeknek arra, hogy felismerhessék felelős kapcsolatukat az állatokkal és a növényekkel, hogy megérezhessék az év körforgását, az idény és helyben termelt zöldségek és gyógynövények sokszínűségét és jól érezzék magukat testükben és környezetükben. A tábor során a gyerekek megismerkednek a gazdaság napi ritmusával. A természetben, a természettel dolgozunk. Együtt készítjük az ételeket és a játékokat, szüretelük és gondoskodunk az állatokról. A tábor telefonmentes, ez is erősíti a jelenlétet.

2022-es tábor dátumok:

A táborokra az alábbi linken tudtok jelentkezni:

Kertműhely táborok 2022 nyár jelentkezés

Érdeklődni a hello@sokszinkertmuhely.hu email címen, a 0620 370 40 66-os telefonszámon vagy a Kapcsolat menüpont alatt tudtok. Keressetek bizalommal minket.