Osztálykirándulások

$0

Campaign Target

1

Donation

$0 to go
Donated0%

Osztálykirándulások

Szeretettel várunk minden óvodai és iskolai csoportot egy különleges kirándulásra, ahol a gyerekek a természetben kerülhetnek közelebb egymáshoz és az őket éltető Földhöz.

A hozzánk látogató gyerekcsoportokat egy működő gazdaság életével ismertetjük meg; játékos és alkotó programokon keresztül tanulnak az itt élő állatokról, növényekről.

A zöldségek útja a földtől az asztalig

A gyerekekkel körbejárjuk a kertet, tanulmányozzuk a növényeket a gyökerüktől a termésükig, együtt szüreteljük és kóstoljuk meg a zsenge zöldségeket, így mindannyian örömmel fogyasztják őket.

A gabonaszemtől a kemencében sült lepényig

A kézműves malmocskában együtt őröljük a lisztet, teknőben dagasztjuk a tésztát, amit együtt formázunk és díszítünk – a gyerekek képzelőerejének eredménye minden ízletes alkotás.

Jószágaink birodalma

A gazdaságban élő kedves állatok (ló, juh, törpemalac, nyuszi, futókacsa, csirke, kakas, macska, kutya) szívesen barátkoznak a gyerekekkel, a boldog élőlények társasága mindenkit jókedvre derít. A közös etetésük, ellátásuk az adás örömét ébreszti a gyermekekben, játszva tanítja őket az élőlények felé vállalt mindennapi felelősségünkre.

 

A kirándulásokat a természet körforgásához, a gyerekek korához, érdeklődéséhez alakítjuk ki. Így minden alkalomra egyedi foglalkozás-csokrot ajánlunk.

 

Ajánlataink:

Cickafark Osztálykirándulás: kb. 3 órás időtartam

Program: Zöldségek útja a földtől az asztalig, Jószágaink Birodalma

1-től 17 gyermek résztvevőig 50.000 Ft/alkalom,

18 gyermek résztvevőtől 2.800 Ft/gyermek. Kísérő felnőtteknek a program díjmentes.

Tűzvirág Osztálykirándulás: kb. 6 órás időtartam

Program: Zöldségek útja a földtől az asztalig, Jószágaink Birodalma, A gabonaszemtől a kemencében sütött lepényig (a lepényeket elfogyaszthatják vagy hazavihetik)

1-től 17 gyermek résztvevőig 80.000 Ft/alkalom,

18 gyermek résztvevőtől 4.800 Ft/gyermek. Kísérő felnőtteknek a program díjmentes.

 

Ebéd: Bármelyik kiránduláshoz kérhető ebédajánlatunk vegetáriánus bográcsos paprikáskrumpli, szezonális biozöldségek a kertből és házi süti. Ára: 1.600 Ft/gyermek. Az ebéd minden 10 gyermek után 1 felnőtt kísérőnek díjmentes.

hello@sokszinkertmuhely.hu

06 20 8281 296