Lövey-Lökkös Krisztina

Lövey-Lökkös Krisztina

 

2017-ben jártam először a KERT-ben. Így csupa nagybetűvel. Népes családunkban mára a kert szó mindenki számára a tahitótfalusi KERT-et jelenti, s nem az otthonunkat körülvevő kertecskét. Jobb időkben tevékenykedni megyünk ki, nehéz napokon gyógyulni, töltődni.

Eleinte furcsa távolságtartással tekintettem a hosszan elnyúló ágyásokra, a tűző napon vagy a metsző szélben tevékenykedő asszonyokra. Ma már irigylem őket, ha időm éppen nem engedi, hogy beálljak közéjük. De ha csak az Egyesület ügyei miatt járok arra, akkor is jó hatással van rám a szellő simogatása, a kacsák vonulása, a tyúkok kapirgálása, vagy a lovak simogatása.

Piackutatásban töltött évek után főállású anyaként hét fős családommal teltek a mindennapjaim. Tudtam, a gyerekek növekedésével szabad kapacitásaim is egyre nőnek majd. Biztos voltam benne, ha elég nyitottan járok-kelek a világban, megtalál majd a lehetőség, hogy olyan dologgal foglalkozzak, ami rajtam keresztül a családomat is pozitív energiákkal látja el.

Szerencsém van, hogy az a hely, ahol ennyire szeretek lenni, a munkámon keresztül is az életem részévé vált. Jó dolog azért dolgozni, hogy másoknak is elérhetővé tegyem azt a csodát, amiben nekem is részem van.